In de herberg is ons restaurant met groot terras dagelijks geopend van 12:00 tot 16.00 uur voor de lunch en van 17.30 tot 21:00 uur voor het diner.

Naast de dinerkaart voeren wij elke dag een 3 of 4 gangen menu van de chef waarin lokale gerechten geserveerd worden.

Vanaf vandaag serveren wij onze nieuwe kaart;

Voorgerechten:

Runder carpaccio 8,75
Escargots ½ dozijn 5,95
Escargots dozijn 10,50
Vis terrine met forel 7,50
Salade mozzarella 9,50

Soepen:

Bouillabaisse (vissoep) 7,50
Runder-ossenstaart 7,00
Dagverse soep (vega) 7,00

Hoofdgerechten vis:

Ijselmeer baars 18,75
Schelvisfilet 18,75
Zeetong ( 300-400 gr.) Dagprijs

Hoofdgerechten vlees:

Entrecôte du Bœuf 28,00
Hertebiefstuk 22,50
Eendenborstfilet 19,75

Hoofdgerechten Vegetarisch:

Open lasagne 15,50
Porta Bella 15,50

Supplement handgesneden frieten 1,50 p.p.

Desserts:

Crème brûlée 7,50
Lava-cake 8,50
Sorbetijs 7,50
Chefs dessert 7,50 p.p.
Kaas assortiment 12,50

Reserveer een tafel
Contact Gegevens